mandag den 15. oktober 2012

Ole Clifford: Træer i himlen


Nadia Silenko er flygtet fra Rumænien som barn, fordi hendes forældre blev taget til fange af det korrupte politi. Nadia var i gang med en uddannelse indenfor ballet og med hjælp fra en ballet veninde og dennes familie i København bliver Nadia optaget på balletskolen i Kbh. Nadia udvikler sig til at blive en stjerne og rejser rundt i Europa for at danse.

I Paris møder hun den charmerende franskmand Jacques Girard og tilbringer en nat sammen med ham. Nadia bliver gravid og føder en datter. Jacques som på overfladen er en lovlydig borger, men som faktisk er medlem af mafiaen, aner intet om at han snart skal være far. Nogle år senere finder Jacques ved et tilfælde ud af at Nadia har født et barn som kan være hans og han vil nu have den fulde forældremyndighed - koste hvad det vil. Nadia bliver voldsomt presset og drives ind i narkotikasmugling da Jacques ellers truer med at bortføre datteren.

Igen en utroligt spændende bog fra Ole Cliffords hånd om end den er meget anderledes end "Shahens Elefant", som jeg tidligere har læst med stor begejstring. Dermed var det jo spændende om denne bog kunne leve op til mine høje forventninger, og det kunne den absolut!


Vurdering: 5/5

Ingen kommentarer:

Send en kommentar