tirsdag den 23. oktober 2012

Michael Katz Krefeld: Pans hemmelighed

Dette er den anden bog om lægen Maja Holm, men den kan sagtens læses uafhængigt af sin forgænger "Før stormen".

Vi befinder os i København, Maja er vendt hjem til sit barndomskvarter nu hvor hun er gravid og søger trygheden i det kendte fra barndommen. Det varer dog ikke længe før denne tryghed forvandles til noget ganske andet. En seriemorder er nemlig løs i kvarteret, og under en hedebølge bliver flere drenge bortført fra deres hjem og myrdet på deres fødselsdag. Ligene bliver fundet med et Peter Pan-glansbillede i hånden.


Vicekommisær Katrine Bergman leder efterforskningen, Katrine og Maja kender hinanden fra barndommen og kommer i løbet af sagen i forbindelse med hinanden. Maja bliver "sølet" mere og mere ind i den makabre drabssag og pludselig får hun en besked fra morderen eller er det en bedrager, som politiet tror?


Bogen er bygget op så man følger både Maja, Katrine og også morderen. Bogen er ufattelig spændende og der er flere overraskelser undervejs. Jeg er absolut fascineret af Michael Katz Krefelds måde at skrive på og glæder mig til fremtidige bøger, men er jo så heldig at have "Før stormen" til gode endnu.



Vurdering: 5/5

Ingen kommentarer:

Send en kommentar