onsdag den 17. oktober 2012

Mary Higgins Clark: I medgang og modgang

Bogens hovedperson Kay Lansing er vokset op i Englewood. Hendes far arbejdede hos den meget rige og magtfulde Carrington familie som ansvarlig for deres store park. Da Kay er 6 år gammel bliver den unge Peter Carringtons veninde Susan Athorp myrdet. Mistanken falder på Peter, men der er ikke beviser nok til at rejse tiltale. Mange år senere er Peter Carrington igen kommet i politiets søgelys da hans gravide kone Grace findes druknet i godsets swimmingpool.

Kay henvender sig til Peter Carrington for at få støtte til en velgørenheds-reception og hun falder for ham. Hendes bedstemor ser nu bekymret til at Kay gifter sig med den mand som mistænkes for ikke mindre end to mord. For er Peter virkelig uskyldig eller har kærligheden gjort Kay blind for sin mands mørkere sider? Kort inde i bogen tager begivenhederne fart og mistankerne mod Peter styrkes.

Det var med stor glæde jeg så at der var oversat endnu en bog af en af mine yndlingskrimiforfattere, og som altid er det en fornøjelse at læse hendes bøger. Bogen kommer ikke op på siden af de bedste af hendes tidligere bøger, men den er underholdende og ganske spændende især til sidst. Så har du kunnet lide de tidligere bøger, så er den her da også et must.

Vurdering: 3/5

Ingen kommentarer:

Send en kommentar