tirsdag den 23. oktober 2012

Marian Keyes: Sushi for begyndere

Bogen handler bl.a. om Lisa, der er redaktør på bladet "Femme" i London. En dag bliver hun kaldt op hos direktøren og hun tror selv, det er fordi hun skal forfremmes, så hun bliver redaktør på bladet "Manhattan", men i stedet er hun udset til at starte et helt nyt blad "Colleen" op i Dublin. Det er en hård nød for Lisa at sluge, starte helt forfra og med et årsbudget der er så lille, at det dårligt er værd at snakke om. Men Lisa er stædig og kan ikke droppe jobbet, for hvad vil omgivelserne ikke tænke om hende? Desuden er hendes nye chef Jack lækker nok til at fange Lisas interesse.

Ashling er nyansat på "Colleen" og tror hun hermed har scoret drømmejobbet. Ashling har ikke ret stor selvtillid, hun tror ikke hun er god til at skrive. Hun er ked af sin krop som er totalt uden talje og så er hun ret misundelig på sin barndomsveninde Clodagh.

Clodagh er fortryllende smuk og er vant til at tingene går efter hendes hoved. Hun er gift med Dylan, som i øvrigt startede med at være kæreste med Ashling. De har fået 2 dejlige unger sammen, men trods det at Clodagh går hjemme sammen med ungerne i et dejligt hus, og Dylan tjener rigeligt med penge til at hun kan få hvad hun ønsker sig, så er det alligevel som om der mangler noget i hendes liv. Men hvad?

Jeg følte mig godt underholdt gennem bogen, hvor der - som der skal være - er flere markante personer som man både kan elske og hade. Desuden kan jeg godt lide bogens morale om at finde ind til sig selv før man kan finde den sande lykke i tilværelsen, så endnu en gang en god bog fra forfatteren Marian Keyes :-).


Vurdering: 4/5

Ingen kommentarer:

Send en kommentar