onsdag den 17. oktober 2012

Lee Child: Jaget vildt

I denne thriller følger vi Jack Reacher, som har en baggrund fra efterretningstjenesten, men nu lever sit liv uden faste holdepunkter som hjem og arbejde. Jack sidder i New Yorks subway midt om natten og spotter en kvinde, som får alle hans alarmer til at ringe. Han er sikker på at han sidder i samme vogn som en selvmordsbomber - og hvad gør han nu.

Begivenhederne tager hurtigt fart og kan man lide at læse om konspirationsteorier, så er dette den helt rigtige bog. For Jack bliver rodet langt ind i en sag, som det er svært at finde hoved og hale i.

Bogen fanger fra første side, og handlingen ruller bare af sted og det er umuligt at finde ud af hvem man kan stole på... Jeg synes dog at bogen havner lidt i et dødvande midtvejs eller måske er det bare kontrasten til at der ellers sker ufattelig meget undervejs. Til slut tager handlingen dog fart igen med både snigmordere og terrorrister repræsenteret i handlingen. En absolut spændende bog, men også ret makaber i sin beskrivelse af hændelserne, og det er jeg knapt så vild med. Alt i alt god underholdning, og jeg læser gerne flere krimier med Jack Reacher som hovedperson. 


Vurdering: 4/5 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar