lørdag den 27. oktober 2012

Jane Moore: De nye koners klub

Bogen starter med Alisons og Lucas bryllupsdag, hvor hans ekskone Sofia tromler ind og laver en mega-scene og forlader stedet trækkende hendes og Lucas’ 2 sønner med sig. Alison bliver herefter indlemmet i "De nye koners klub", hvor de mødes en gang om ugen og kan give frustrationer over diverse ekskoner frit løb.

Udover Alison er "medlemmerne" Fiona, Julia og Susan. Fiona mødte sin mand efter at han var separeret fra Belinda, men de har den 16-årige Jake sammen og har jo derfor stadig ofte kontakt. Jake forstår også at så splid i forholdet og ekskonen Belinda er opsat på hævn. Julia har været på jagt efter en velhavende mand, og fik endelig skubbet konen Deborah ud på et sidespor. Problemet er bare at Deborah forstår at holde rigtig god kontakt til sin ægtemand, selvom de ingen børn har sammen. Endelig har vi Susan, som lever i sin mands afdøde kone Caitlins skygge.

Det er en velskrevet bog som virkelig forstår at virkeliggøre de fire hovedpersoners liv og problemer. Man lever sig helt ind i de fire kvinders skæbne og læser med stigende interesse videre for at se hvordan de tackler deres svære problemer i håb om at få det liv de ønsker sig. En bog som kun kan anbefales.


Vurdering: 4/5

Ingen kommentarer:

Send en kommentar